Om 3sixtyfactory

Er du oppatt av godt håndverk og har øye for detaljer har du kommet til riktig sted. I 3sixtyfactory.com er vi opptatt av å levere kundene det lille ekstra innenfor alt av bilderedigeringstjenester. Vi spesialiserer oss på airbrushing, fotoretusjering, maskering og dypetsing, bilderedigering av tredimensjonale visualiseringer, og 360-graders bilderedigering av boliger.

3SF Charity Works

3sixtyfactory Foundation

Nettsteder har blitt den viktigste markedsføringskanalen for selskaper å nå og kommunisere med forbrukerne. Når en potensiell kunde frivillig går på nettet for å få kunnskap om dine produkter sin en mulighet som ikke bør gå glipp av. Ved å bruke en av våre interaktive løsninger du er mye mer sannsynlig å slå mulige salg, til faktiske salg. Vi hjelper deg å forvandle en statisk og flat web-opplevelse i en taktil og joyfull erfaring. Våre kunder tjene mer penger etter at de samarbeide med oss??, og som gjør oss glade!

Hvert år gir 3sixtyfactory 1% av siste års omsetning mot 3sixty Lær Foundation.The 3sixty Lær Foundation ble opprettet for å gi unge mennesker fra uheldige bakgrunner i Davao City, Mindanao Filippinene muligheten til å lære ferdigheter innenfor IT og bilderedigering. Ved å gi struktur og mulighet til å utmerke seg, det utvalgte folk i 3sixty lære programmet får en sjanse til et bedre liv for seg og sine familier. Vi regelmessig ansette folk som har vært gjennom 3sixty lære programmet og gi dem jobbsikkerhet og helsetjenester, men enda viktigere et sted å gjøre store ting. Hvis du ønsker å støtte mennesker i en lignende måte som du kan låne unge gründere penger på Kiva – loans that change lives.