Dypetsing, Clipping Path, Maskering

3sixtyfactory tilbyr ulike tjenester innen fotoredigering og bilderedigering. Vi jobber hovedsakelig med fotografer og bedrifter som har store mengder bilder på Internett, og for selskaper som vil gi ut kataloger.

Tjenester

Vi er spesialister på clipping path, clipping path insert som også heter dypestning på Norsk, bilderedigering av eiendomsfoto og 360 bilderedigering. Våre ansatte har unike ferdigheter i bilderedigering, og løser utfordringer til både små og store selskaper ved å levere en tjeneste av høy kvalitet til en lav pris.

Dypetsing, Clipping Path/Insert
Bilderedigering av Eiendomsfoto
360º Bilderedigering

For oss er det rett og slett ikke nok å bare gi våre kunder de grunnleggende tjenestene innen foto- og bilderedigering. Bilder og fotografi er en viktig del av merkevaren deres og vi ønsker å hjelpe deg med å forvalte denne merkevaren på en best mulig måte.

Det første vi vil gjøre er å tildele deg en profesjonell rådgiver som vil være en forlengelse av ditt firma, samt din personlige bilderedigerer prosjektleder. En god kommunikasjonskanal mellom dere og oss er avgjørende for å få en nyttig flyt av bilderedigeringen for dere og for oss.