3D Plantegninger

3D plantegning er nå den nyeste tillegg til de tjenester som tilbys av 3sixty Factory.

3D Plantegninger Sample

TOP_merge

Dette prosjektet tilbyr state-of-the-art cyber teknologi der bilder av huset blir tilbudt nesten hopper ut av skjermen i levende farger. Bildene er så levende og realistisk at kundene kan nesten lukte den nylig malt rom eller berøre hverandre i-dør planter i stedet. Kjøperne kan se deler av huset fra alle vinkler mulig, gi dem følelsen av å være fysisk tilstede selv. Hvis kjøperne ønsker, kan de alltid gå tilbake til rommene de har sett tidligere for nærmere detaljer, en svært utmattende øvelse faktisk i en faktisk fysisk tur.

BOTTOM_merge

3D Plantegninger

Med 3D Floor Plan, kan en eiendomsmegler tid og krefter multipliseres flere ganger. Han kan gjøre presentasjonen til mer enn én klient om gangen. Han kan også invitere en gruppe til presentasjonen uten å kaste bort reisetid. I tillegg kan han planlegge flere presentasjoner på en enkelt dag og dermed gjør ham til å møte flere potensielle kunder. 3D plantegning kan øke sin produktivitet på kortere tid, og nesten uten kostnader i det hele tatt.

For mer informasjon om 3D Floor Plan og å oppleve den unike følelsen dette prosjektet av 3Sixty Fabrikk tilbud, inviterer vi deg se forhåndsvisning på info@3sixtyfactory.com